Tarom lansează, de la 19 iulie, cursa Suceava – Torino

 Compania Naţională de Transporturi Aeriene Tarom lansează din 19 iulie curse Suceava – Torino cu o frecvenţă pe săptămână, respectiv în fiecare miercuri.

Suceava devine astfel al patrulea oraş din România conectat cu Torino, după Bucureşti, Bacău şi Iaşi.

Pe site-ul companiei Tarom a fost lansat deja şi programul de achiziţionare online al biletelor, pentru o cursă Suceava – Torino din data de 19 iulie, preţul fiind de la 48,50 de euro. Pasagerii care vor călători spre această destinaţie îşi pot rezerva bilete pornind de la 16 euro OW (pe sens), plus taxe (total 47 euro); 32 euro (dus-întors), plus taxe (total 114,15 euro), atât de pe site-­ul companiei, Tarom.ro, cât şi de pe varianta mobilă a site-­ului, prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

Potrivit Tarom, următoarele servicii sunt incluse în preţul biletului: masă şi băuturi la bordul aeronavei, alegerea locului dorit, un bagaj de mână de maxim 10 kg, un bagaj de cală de maxim 23 kg, check-in online sau la aeroport. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI