Un adolescent a furat 300 lei din vestiarul unei săli de sport

 Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată joi seară de un localnic de 38 de ani despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute i­au sustras fiului său minor o sumă de bani.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că joi, în jurul orei 16, minorul s-a deplasat la o sală de sport din municipiul Suceava pentru un antrenament cu echipa de fotbal, iar, la final, în jurul orei 18, când a revenit la vestiar, a constatat că persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul unei haine suma de 300 lei” a informat Poliţia Judeţeană Suceava.

Sursa citată a precizat că, în urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, autorul furtului a fost identificat ca fiind un adolescent de 14 ani, din oraşul Siret, care a recunoscut comiterea faptei, declarând faptul că din suma sustrasă a cumpărat un telefon, o pereche de pantofi tip sport, iar restul banilor i­a împărţit cu alţi prieteni.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce va fi soluţionat procedural. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI