Amenzi de peste 30.000 lei după o zi de controale ale poliţiştilor din Vatra Dornei

Poliţia Municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat, miercuri, pe raza de competenţă, o acţiune în sistem integrat pe linia asigurării unui climat de ordine şi linişte publică, prevenirea accidentelor rutiere şi a infracţiunilor de natură economico-financiară.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma controalelor efectuate, poliţiştii dorneni au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.135 lei şi au reţinut patru permise de conducere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 121 de autoturisme.

Sursa citată notează că miercuri, la ora 10.45, o patrulă de poliţie a oprit pentru control pe DJ 174D, din comuna Dorna Candrenilor, autoutilitara condusă de un localnic de 41 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s­a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, dosar ce va fi soluţionat procedural. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI