O scriitoare britanică asigură că Mick Jagger a sedus-o când avea 17 ani

Scriitoarea britanică Natasha Fraser-Cavassoni a dezvăluit în memoriile sale că solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, a sedus-o când ea avea doar 17 ani, iar el 37, relatează EFE. După trei decenii de la presupusul său „affair“ cu Jagger, Natasha, fiica biografei Antonia Fraser şi a fostului deputat conservator Hugh Fraser, a decis în sfârşit să-şi spună „adevărul”, notează un articol publicat de ziarul „The Telegraph”. Natasha Fraser-Cavassoni dezvăluie, în cartea sa de memorii „After Andy: Adventures in Warhol Land”, că după ce s-au cunoscut vara pe un iaht în sudul Franţei, Mick Jagger i-ar fi dat întâlnire la un concert al lui Stevie Wonder la Londra, apoi a invitat-o la exclusivistul Tramp Nightclub din capitala britanică.

Potrivit autoarei, Jagger i-a propus apoi să meargă la el în apartament, unde ea l-ar fi avertizat că nu este dispusă să-i cedeze avansurilor. „Dar în câteva minute mă ajuta să mă spăl pe dinţi, iar după ce a stins lumina mi-a scos repede bluza şi fusta” şi ce mai aveam pe mine, a mărturisit scriitoarea. După presupusul episod cu vedeta trupei Rolling Stones, Natasha s-a căsătorit cu Jean-Pierre Cavassoni, un agent imobiliar franco-italian.

La rândul său, Jagger s-a căsătorit a doua oară, în 1990, cu top-modelul Jerry Hall, alături de care a stat aproape nouă ani şi cu care are patru copii (Elizabeth, James, Georgia şi Gabriel). Artistul a devenit tată, la 73 de ani, pentru a opta oară anul trecut în decembrie, după ce iubita sa, americanca Melanie Hamrick, 29 de ani, fostă balerină la Teatrul de Balet din New York, l-a născut pe Deveraux Octavian Basil Jagger.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI