Handbal masculin, Liga I play-out

CSU Suceava nu a trecut Milcovul !

> Într-un meci contând pentru etapa a VII-a, CSM Focşani – CSU Suceava 26-21 (8-9)

 Cu doar trei etape înainte de finalul sezonului regulat şi de play-out, CSU Suceava a avut un joc important la Focşani. Elevii antrenorului Adrian Chiruţ nu s-au descurcat şi au cedat cu scorul de 21–26.

În urma acestui succes, focşănenii au trecut pe poziţia secundă, la un singur punct în faţa sucevenilor, dar cu un meci în plus disputat. Gazdele au început mai bine şi s-au distanţat de două ori la trei goluri diferenţă, dar elevii lui Adi Chiruţ şi Iulian Andrei au revenit de fiecare dată şi-n minutul 25 au preluat conducerea, 9-8, scor ce avea să se păstreze până la pauză, după trei ratări ale gazdelor şi două ale CSU-ului. După pauză, sucevenii au făcut 10-8, dar a urmat o serie de şapte goluri ale gazdelor, faţă de numai unul pentru CSU, iar scorul a devenit 15-11 pentru CSM. Universitatea a reuşit să revină la un gol în spatele adversarului, dar, din păcate, a ratat destul de mult în ultimul sfert de oră şi le-a permis focşănenilor să se distanţeze decisiv, scor final 26-21 pentru CSM Focşani.

„Din păcate, am pierdut un meci în care am ratat din nou foarte mult, iar apărarea nu a funcţionat în multe momente cum ne-am fi dorit. Mai mult, poarta noastră nu a fost la un nivel ridicat, unul necesar pentru un meci din Liga Naţională. Mai avem trei meciuri şi sper să îmbunătăţim jocul nostru, deoarece în caz contrar riscăm să ajungem la barajul pentru rămânerea în Liga Naţională”, a declarat antrenorul sucevean Adrian Chiruţ.

În meciul pierdut la Focşani, pentru Universitatea Suceava au reuşit să marcheze sportivii: Sipka (2 goluri), Burlacu (3), Târzioru (4), Ciubotariu (2), Olariu (1), Petrea (4), Baican (4), Costea (1).

În celălalt meci disputat în această etapă, liderul Steaua Bucureşti s-a impus fără probleme, pe teren propriu, cu scorul de 26-18 (19-7 ) în disputa cu CSM Satu Mare şi nu mai are cum să piardă primul loc până la finalul play-out-ului.

Sâmbătă seara, în etapa a treia din returul play-out-ului, CSU Suceava va primi vizita liderului Steaua Bucureşti, într-o rundă în care CSM Focşani va sta. În ultimele două etape, sucevenii vor juca la Făgăraş şi acasă cu CSM Satu Mare, în timp ce focşănenii vor juca la Steaua şi acasă cu CSM Făgăraş.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI