Zac Efron („High School Musical”, „Dirty Grandpa”) va interpreta rolul ucigaşului în serie Ted Bundy

Actorul Zac Efron, cunoscut pentru rolurile din „High School Musical” şi „Dirty Grandpa” va schimba registrul, interpretând rolul ucigaşului american în serie Ted Bundy în pelicula „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, informează BBC News.

În film, povestea lui Bundy este spusă din punctul de vedere al prietenei sale Elizabeth Kloepfer, căreia nu îi vine să creadă că Bundy – aparent o persoană obişnuită şi uneori carismatică – a ucis peste 30 de femei în anii ’70, dar care într-un final îl denunţă. Pelicula este semnată de Joe Berlinger, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun documentar cu „Paradise Lost 3: Purgatory” (2011) şi care a realizat anterior un documentar despre West Memphis Three, un grup de tineri condamnaţi şi trimişi la închisoare pentru asasinarea a trei băieţi în 1993, dar cărora ulterior li s-au anulat pedepsele.

Berlinger a semnat, de asemenea, un documentar despre formaţia Metallica, intitulat „Some Kind of Monster”.

Efron va începe să lucreze la filmul despre Bundy în luna octombrie, după ce a terminat recent filmările pentru „The Greatest Showman”, un film despre PT Barnum, fondatorul Barnum & Bailey Circus în secolul al XIX-lea, al cărui rol va fi interpretat de Hugh Jackman.

Până atunci Zac va putea fi admirat în „Baywatch”, în regia lui Seth Gordon, care va avea debutul în cinematografe la sfârşitul lunii mai.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI