Handbal masculin, Liga Naţională play-out

CSU Suceava a trecut fără probleme de CSM Făgăraş

> Într-un meci din etapa a IV-a a turneului play-out, CSU Suceava – CSM Făgăraş 24-18

 CSU Suceava şi-a consolidat locul secund în clasamentul play-out-ului pentru menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin, după ce a câştigat fără probleme partida cu CSM Făgăraş cu scorul de 24-18.

Echipa antrenată de Adi Chiruţ a rupt repede echilibrul din debutul meciului, iar la capătul primului sfert de oră s-a distanţat deja la trei goluri pe tabela de marcaj, după ce Burlacu a punctat pentru scorul de 5-2. Pe fondul unui joc bun în defensivă, Târzioru, cel mai bun marcator al întâlnirii, a mărit diferenţa la 8-4, iar pe finalul reprizei, gazdele s-au distanţat şi mai mult, pauza consemnând scorul de 11-6.

Baican a dus scorul la 15-8, după primele zece minute ale reprizei secunde, iar sârbul Puljizovic a rotunjit avantajul de pe tabela de marcaj în minutul 49, când a marcat pentru scorul de 21-11. Gruparea braşoveană a mai redus din handicap pe finalul meciului, terminat cu scorul de 24-18 în favoarea formaţiei sucevene, care s-a desprins la cinci puncte de principala urmăritoare, CSM Focşani, învinsă pe teren propriu, de Steaua, cu scorul de 20-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Drăghici, Duman – Târzioru (7 goluri), Ciubotariu (4 goluri), Burlacu (3 goluri), Sipka (2), Petrea (2), Costea (2), Puljizovic (2), Preda (1), Baican (1), I. Tcaciuc, Mitrea, Alexa, Olariu şi Şoldănescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI