Tragedie în sâmbăta Paştelui, la Hănţeşti

> O tânără de doar 17 ani a murit în urma unui accident de maşină

Denisa Ursachi, din Rădăuţi, şi-a dorit să conducă un autoturism, iar sâmbătă seară, deşi ştia că fata nu are permis, prietenul ei, de 24 de ani, i-a dat maşina. Cu iubitul alături şi alţi doi pasageri pe bancheta din spate, un tânăr de 23 de ani şi o fată de 18 ani, Denisa a condus autoturismul pe drumul dintre Hănţeşti şi Bereşti. A apăsat însă prea mult pedala de acceleraţie şi, ajunsă pe un alt drum acoperit cu balast, a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se cu maşina pe un spaţiu verde, pe cupolă.

Adolescenta a rămas blocată în maşină, fiind descarcerată de pompieri. Paramedicii SMURD au încercat în zadar să o resusciteze, dar fata decedase deja. Pasagerii ei au fost doar uşor răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii fac în prezent cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor „ucidere din culpă”, „vătămare din culpă”, „conducere fără permis”.

Prietenul fetei a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru încredinţarea unui autoturism unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI