Ridley Scott, deschis la posibilitatea ca Sigourney Weaver să fie „întinerită” digital pentru viitoarele filme „Alien”

Regizorul Ridley Scott nu exclude ideea de a folosi o imagine „întinerită” digital a lui Sigourney Weaver pentru a o aduce înapoi pe Ripley în seria „Alien”, scrie The Playlist. Potrivit sursei citate, Ridley Scott mai plănuieşte cel puţin două filme în afară de „Alien: Covenant” pentru a face legătura cu producţia originală „Alien”, pe care a regizat-o tot el în urmă cu câteva zeci de ani. „Acum avem un sinopsis de zece pagini. John Logan îl scrie. Ştim unde mergem cu acţiunea”, a spus regizorul.

El nu a exclus ideea de a folosi în următoarele filme o Sigourney Weaver „întinerită” digital. „S-ar putea face”, a spus el. „Întinerirea” digitală este la modă în aceste zile la Hollywood, prilejuind printre altele apariţii pline de energie ale lui Robert Downey Jr. în „Avengers: Civil War” sau Carrie Fisher în „Rogue One: A Star Wars Story”, notează The Playlist.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: