Sorin Grindeanu

Proiectul Legii salarizării unitare trebuie să devină lege la finalul trimestrului doi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, la Timişoara, că proiectul Legii salarizării unitare trebuie să devină lege la sfârşitul trimestrului doi.

„În programul de guvernare, Legea salarizării unitare – nu că nu ar fi foarte înaintată această lege – trebuie să devină lege la finalul trimestrului doi. Ne interesează foarte mult ca toată această perioadă de dezbateri, de întâlniri cu partenerii sociali – şi au avut loc aceste întâlniri cu sindicate, cu confederaţii ale sindicatelor, cu tot ceea ce înseamnă parteneri – să fie o perioadă de dezbateri astfel încât construcţia acestei piramide să fie una cât se poate de sănătoasă”, a răspuns premierul întrebărilor presei.

Print Friendly

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: