Fotbal, Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava a câştigat faza judeţeană la ciclul primar

La finele săptămânii trecute la Suceava s-a desfăşurat etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal pentru ciclul primar. Cele şase echipe care au acces în această fază a competiţiei au fost împărţite în două grupe. Din grupa A au făcut parte formaţiile Şcolii Gimnaziale din Râşca şi ale Şcolilor Gimnaziale „Miron Costin” şi Nr. 4, ambele din Suceava. În grupa B au jucat echipele Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei, a Şcolii „Petru Muşat” din Siret şi a Liceului Tehnologic din Cajvana.

După disputarea meciurilor din grupa A, pe primul loc al clasamentului final s-a situat echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 4, urmată de cea a Şcolii Gimnaziale „Miron Costin”. Pe primele două poziţii din clasamentul grupei B au încheiat, în ordine, formaţiile Liceului Tehnologic din Cajvana şi cea a Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei.

În finala mică, pentru locurile 3-4, echipa Şcolii „Miron Costin” din Suceava a învins-o pe cea a Şcolii Gimnaziale din Vatra Dornei cu 2-0.

În finala mare, pentru locurile 1-2, au jucat echipele Şcolii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava şi cea a Liceului Tehnologic din Cajvana, câştig de cauză având prima, aceasta impunându-se cu scorul de 3-1.

Din echipa Şcolii Gimnaziale Nr. 4 Suceava, care şi-a câştigat dreptul de participare la faza zonală, au făcut parte jucătorii: Matei Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Ştefan Recolciuc, Teodor Ilucă şi Eduard Tibichi. Echipa învingătoare a fazei judeţene la fotbal pentru ciclul primar din cadrul ONSŞ a fost pregătită de profesorii îndrumători Claudia Ţuca şi Florin Aniţului.

Print Friendly

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: