Din cauza revărsărilor de ape pe calea ferată, în Ucraina

Traficul feroviar a fost sistat temporar în PTF Vicşani

Traficul feroviar în PTF Vicşani a fost sistat temporar începând de luni, după ce terasamentul căii ferate, pe teritoriul ucrainean, a fost deteriorat din cauza revărsărilor de apă. Din acest motiv, circulaţia trenurilor dintre România şi Ucraina nu mai este posibilă.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, a precizat, ieri, într-un comunicat de presă, că reprezentanţii C.F.R. au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei despre faptul că terasamentul căii ferate de pe teritoriul ucrainean a fost deteriorat din cauza revărsărilor de apă, fapt pentru care circulaţia trenurilor dintre România şi Ucraina nu mai este posibilă.

„Drept urmare, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei vă aduce la cunoştinţă că, începând cu data de 13.03.2017, traficul feroviar prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani (cu specific feroviar) a fost sistat temporar, până la remedierea situaţiei” a menţionat Poroch Seriţan.

El a spus că ITPF Sighetu Marmaţiei recomandă cetăţenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la graniţa cu Ucraina.

„Conducerea ITPF Sighetu Marmaţiei ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de contact româno-ucrainean Porubne, urmând ca, la remedierea situaţiei de către partea ucraineană, să informăm participanţii la traficul transfrontalier” mai precizează comisar-şef Ilie Poroch Seriţan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI