Mirela Adomnicăi, noul prefect de Suceava

Noul prefect de Suceava este Mirela Adomnicăi (anterior director executiv al AJOFM Suceava) a anunţat Guvernul României.

Guvernul a decis, ieri, înlocuirea prefectului Constantin Harasim cu Mirela Elena Adomnicăi.

Constantin Harasim a fost numit prefect în martie 2015.

El a mai fost subprefect susţinut de PNL din mai 2012 până în martie 2014 şi a fost reinstalat subprefect în 23 martie, iar după o săptămână a fost numit prefect în locul lui Florin Sinescu.

Noul prefect de Suceava, Mirela Adomnicăi, are 46 de ani, este licenţiată în drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, are specializări în administraţie publică şi management politic. Ea a mai ocupat funcţii de director al Autorităţii pentru Tineret a Judeţului Suceava şi în cadrul Casei Judeţene de Pensii Suceava. Până a fi numită prefect, a deţinut funcţia de director executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava. Mirela Adomnicăi a fost deputat în perioada 2004­2008.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI