Atletism, Campionatele Europene indoor

Andrei Gag, de la CSU Suceava, a ratat calificarea în finala probei de aruncarea greutăţii

Capitala Serbiei, Belgrad, a fost gazda Campionatului European de Atletism în sală, la finele săptămânii precedente. Suceava a fost reprezentată la această competiţie de Andrei Gag şi Lenuţa Burueană, ambii în proba de aruncare a greutăţii.

Recordmenul naţional în proba de aruncare a greutăţii, cu o performanţă de 21,06 metri, a avut o evoluţie modestă reuşind o aruncare de 19,74 metri, singura valabilă din cele trei încercări din prima fază a concursului. Cu rezultatul consemnat, el s-a clasat doar al 14-lea şi a ratat calificarea în finală.

În ceea ce o priveşte pe Lenuţa Burueană, ea s-a clasat pe ultimul loc în proba de aruncare a greutăţii cu o aruncare de 15,45 metri.

Print Friendly

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: