Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava a câştigat în faţa echipei CNNT Juniors Craiova

> CSM Suceava vs. CNNT Juniors Craiova 3-1 (25-12, 26-28, 25-12 şi 25-13)

 Sâmbătă, la Complexul Sportiv „Unirea” din Suceava, s-a desfăşurat cea de-a doua partidă a play-off-ului la volei masculin din cadrul Diviziei A2 Seria Est dintre echipele divizionare CSM Suceava şi CNNT Juniors Craiova. După patru seturi aprig disputate, echipa suceveană, antrenată de profesorul Victor Pancu, a câştigat în faţa oltenilor cu scorul de 3-1 (25-12, 26-28, 25-12 şi 25-13), asigurându-şi astfel un binemeritat loc pe podium în turneul 1-4 din Seria A2.

Faţă de prima partidă de vineri, disputată tot pe teren propriu, conform înţelegerii amiabile dintre cele două cluburi, şi câştigată fără drept de replică de către elevii lui Victor Pancu cu 3-0 la seturi, sâmbătă, „banii” Craiovei, ceva mai tineri, le-au impus „respectul” sucevenilor, furându-le un set.

De partea cealaltă, sucevenii şi-au rulat tot lotul format din: Orăşanu, Butnaru, Giurcă, Petraru, Sasu, Gonţariu, Mihuţ, Raţă, Buhu, Verciuc, Lupuleasa, antrenorul Victor Pancu declarându-ne că ambele meciuri au fost abordate de către elevii săi cu maximă seriozitate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI