Jennifer Lopez confirmă că este singură şi nu are timp pentru o relaţie

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a confirmat marţi la emisiunea The Ellen DeGeneres Show că în prezent este singură şi că are un program încărcat care nu-i permite să se implice într-o relaţie, scrie marţi UPI.com. Pusă să aleagă dintr-un şir de personalităţi cu care ar fi dispusă să aibă o relaţie, Jennifer Lopez l-a ales pe Harry Styles dintre Zac Efron, Nick Jonas, The Weeknd, Brad Pitt, Prince Harry, Chris Martin înaintea lui Lenny Kravitz, Leonardo DiCaprio sau Bruno Mars. „Să fie acesta prietenul meu? Este mult prea tânăr”, a spus Jennifer Lopez râzând.

Presa americană a scris că Lopez şi rapperul canadian Drake ar fi format un cuplu în luna decembrie, însă cei doi nu s-ar fi văzut din cauza agendelor lor încărcate. Artista a avut numai cuvinte de laudă despre Drake la gala premiilor Grammy desfăşurată în această lună. „Este inteligent, talentat şi uimitor”, a spus Lopez despre Drake. „Am făcut o melodie împreună. Am ieşit împreună. Ne-am distrat. El este extraordinar”, a spus Lopez. Artista a fost căsătorită anterior cu Ojani Noa, Cris Judd şi Marc Anthony. A avut relaţii cu Ben Affleck şi cu Casper Smart.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI