Campionatul Naţional de Qwan-Ki-Do – Arme de luptă

Fălticeneni de la clubul „Kim Long Dao“ – „o comportare onorabilă“

sportivi-falticeni-care-au-facut-deplasarea-la-romanÎn perioada 26-27 noiembrie, în Sala Sporturilor din Roman s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Qwan-Ki-Do – Arme de luptă, juniori şi seniori. Practicanţii fălticeneni ai Qwan-Ki-Do-ului, pregătiţi la clubul „Kim Long Dao” de instructorul Marius Maxim, au ieşit în evidenţă la întrecerile campionatului naţional prin rezultatele obţinute, chiar dacă nu au urcat pe podiumul de premiere. În competiţie au fost înscrişi peste 150 de practicanţi ai acestui stil de arte marţiale de la 15 cluburi din România.

Clubul „Kim Long Dao” din Fălticeni a participat cu şase sportivi în probele tehnice. Cea mai bune clasare, locul 4, a obţinut-o Eliza Baciu, la categoria centuri negre – senioare, feminin (18-39 ani). Eliza Florea şi Oana Şoptelea au concurat la categoria grade, juniori, feminin (16-17 ani), Arianna Radu – categoria grade, juniori, feminin (13-15 ani), Vlad Radu – categoria grade, juniori, masculin (15-16 ani), Alexandru Andone – categoria grade, seniori, masculin (18-33 ani).

„Sportivii noştri au avut o comportare onorabilă, având în vedere nivelul acestei competiţii şi experienţa în astfel de competiţii. Nivelul tehnic al lotului din Fălticeni a fost bun, întrecerile de la Roman fiind o experienţă folositoare şi un test pentru următoarele competiţii la care vom participa. La sfârşitul săptămânii viitoare vom fi cu cei mai buni luptători la Cupa Internaţională Botoşani”, ne-a spus instructorul Marius Maxim.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI