Rugbi, U 19

LPS Suceava a pierdut nedrept finala primului turneu al Campionatului naţional

La finele săptămânii precedente la Bucureşti, pe stadionul din Ghencea, s-a desfăşurat primul turneu al Campionatului naţional de rugbi pentru juniori U 19, competiţie care se dispută în zece jucători. LPS Suceava a făcut parte dintr-o grupă alături de CSA Steaua Bucureşti, RC Brăila, CS „Tomitanii” Constanţa şi CSM Galaţi.

În prima partidă LPS Suceava a învins RC Brăila cu 29-0. Pentru elevii profesorului Dumitru Livadaru au marcat: Cora – trei eseuri, Drăghia şi Seredenciuc câte unul şi acelaşi Cora – două transformări.

În al doilea meci al turneului bucureştean, LPS Suceava a învins campioana en-titre CS „Tomitanii” Constanţa cu 12-0. Pentru învingători au marcat Sandu şi Seredenciuc câte un eseu şi Cora o transformare.

Al treilea joc a consemnat şi al treilea succes pentru LPS Suceava, 51-0 cu CSM Galaţi. Pentru suceveni au marcat: Seredenciuc – trei eseuri, Netbai, Stanciuc, Ţîrdea, Zimbru, Cora şi Beldie – câte un eseu, Ţîrdea – două transformări şi Zimbru – o transformare.

În finala turneului din Capitală, LPS Suceava a întâlnit formaţia gazdă, CSA Steaua Bucureşti. Scorul final al disputei dintre suceveni şi bucureşteni a fost 19-22. Pentru bucovineni au marcat: Sandu, Seredenciuc şi Zimbru – câte un eseu şi Cora – două transformări.

„A fost un turneu reuşit pe care meritam să-l câştigăm. Am condus până în ultimele minute ale disputei cu CSA Steaua Bucureşti, dar arbitrul nu a fost de acord cu victoria noastră.

Vom trece peste acest moment pentru că avem o echipă bună şi sper să ne luăm revanşa în turneul următor care va avea loc peste două săptămâni la Constanţa” a declarat antrenorul echipei de rugbi juniori U 19 de la LPS Suceava, Dumitru Livadaru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI