Consilierul local sucevean Mihai Bogdan Bicsi este încă membru PNL

Consilierul local al PNL Suceava Mihai Bogdan Bicsi, care în vară a ajuns într-un scandal naţional după ce s-­a fotografiat cu o drujbă în mână simulând că taie capul unui terorist ISIS, este încă membru PNL, în condiţiile în care PNL anunţa la momentul respectiv că acesta va fi exclus din partid în prima şedinţă a filialei.

Liderul Organizaţiei Municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în perioada respectivă era în concediu şi că nu ştia despre declaraţiile conducerii centrale a PNL privind excluderea lui Bicsi din partid. „Am avut discuţii în organizaţia municipală, este o analiză la Comisia de etică a organizaţiei municipale, va fi trimisă mai departe la judeţ. Vor trebui respectate toate fazele procedurale, să vedem ce sancţiune i se va aplica dlui Bicsi. Nu putem să-l excludem din pix”, a spus Lungu.

El a arătat că, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipale, vrea să fie respectate toate procedurile, mai ales că „au fost alţii prin ţară care au făcut puşcărie pentru asta”.

Preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava a menţionat că trebuie respectate toate fazele procedurale şi că se va lua o decizie în baza prevederilor statutare.

Întrebat despre o nouă postare a lui Bicsi în care sugera că în locul ursului care a fost împuşcat la Sibiu ar fi trebuit împuşcat Victor Ponta, Ion Lungu a spus că nu comentează.

Lungu a spus că ceea ce scrie Bicsi pe „persoană fizică” e problema lui şi că acesta nu face aprecieri în calitate de consilier local PNL.

Ulterior, Bicsi şi-a şters postarea prin care sugera împuşcarea lui Victor Ponta.

Consilierul PNL sucevean a fost fotografiat în luna iulie, de prieteni, în timpul unei petreceri la Voroneţ. El apărea ţinând o drujbă deasupra unui „partener de distracţie” legat, cu capul pe un buştean. „Terorist ISIS capturat la Voroneţ :)))” era textul care însoţea fotografia ce între timp a fost ştearsă de pe reţeaua de socializare. La acea petrecere, liberalul s­-a mai fotografiat ţinând o seceră şi un ciocan.

După această postare, conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea consilierului local Mihai Bogdan Bicsi. „Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai­Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini” a transmis atunci PNL prin intermediul unui comunicat de presă.

Un comentariu

  1. Bohdan_cel_Kior says:

    Domnu’ Bicsi,ati putea,dupa ce va reveniti din acest episod de ciclu,sa ne spuneti cum se citeste numele dvs. in limba ukraineana? Ca,adica,cum va zicea doamna Gainariu Alisa,lasa ca stiti dvs. cine este si ce grad are, atat in timpul liber cat si prin somn – Bogdan sau Bohdan?
    Pentru ca ea este prima care a vazut in dvs. potentialul de dreapta,respectiv liberal,caci si pe-atunci,pe cand va dadea bani de tigari sau chiar tigari dintr-ale ei sau de altele,stia ea ce face… Deoarece,dupa cum se zice la Sfanta Scriptura,doctorul merge la cei bolnavi,nu la cei sanatosi…
    Dar v-am zis,nu va grabiti cu ceva,cu demisia,cu alte prostii,lasati sa va treaca un pic si sa scapati de acele zile nasoale,de ciclu,adeca nu luati decizii talibane la nervi,nu actionati ca si cum ati fi pe Maidan.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI