Încă un violator băgat după gratii

 > În 48 de ore, două cazuri de viol au fost urmate de arestarea făptaşilor

viol Judecătoria Fălticeni a admis joi, 22 septembrie, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, dispunând arestarea preventivă, pentru 30 zile, a inculpatului Constantin Roman, de 34 de ani, din Dolhasca, cercetat pentru viol.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, fapta s-a petrecut pe 13 iulie, în timpul zilei, când Roman, bărbat de etnie romă, având-o în maşină pe nepoata sa Alexandra C., de 15 ani, a dus-o într-un loc izolat, unde, prin constrângere, a întreţinut un act sexual oral cu ea.

Fata a sesizat fapta poliţiştilor din Fălticeni, care, în aceeaşi zi, au dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârşirea infracţiunii „agresiune sexuală”. Ulterior, procurorii au dispus schimbarea încadrării juridice, deoarece fapta săvârşită asupra minorei întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de „viol”, cercetările fiind preluate de poliţiştii din Dolhasca.

Pe 21 septembrie, Constantin Roman a fost prins şi reţinut 24 de ore, apoi arestat preventiv.

Este a doua infracţiune de viol, în 48 de ore, ce a avut drept consecinţă trimiterea făptuitorilor după gratii, în arest preventiv.

Şase indivizi, trei din judeţul Maramureş, doi din Sălaj şi unu din Botoşani, au intrat în arestul IPJ Suceava, în data de 21 septembrie, inculpaţi într-un dosar de viol, tâlhărie calificată şi furt calificat.

În noaptea de 18 spre 19 septembrie, toată „haita” a tăbărât în baraca situată într-o zonă împădurită de pe raza comunei Cârlibaba, în care locuiesc de mai multă vreme un bărbat de 40 de ani şi o femeie de 29 de ani, fraţi, din judeţul Maramureş. L-au bătut mai întâi pe bărbat şi i-au luat din buzunar 500 de lei. Au luat apoi femeia şi au dus-o cu forţa într-o magazie din apropiere. Au lovit-o şi pe ea cu pumnii, o curea şi cu un lemn, silind-o să întreţină raporturi sexuale normale cu toţi inculpaţii. Apoi au furat şi un telefonul mobil…

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI