Deputatul Dumitru Pardău anunţă oficial că renunţă să candideze în alegeri

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Pardău, prim-vicepreşedinte coordonator al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, a anunţat joi că renunţă să candideze în alegeri şi că doreşte ca gestul său să fie un semnal pentru împrospătarea clasei politice din România.

El subliniază că rămâne un om de dreapta şi că mulţumeşte electoratului care i-a acordat votul până acum în alegeri, începând cu anul 2004, dar şi colegilor din PNL pentru sprijinul pe care i l-au acordat.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă al deputatului Dumitru Pardău:

„Mă onorează nominalizarea mea ca deschizător de listă la Senat din partea PNL Suceava, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Tocmai de aceea, mulţumesc conducerii PNL Suceava pentru încrederea care mi-a acordat-o şi, în acelaşi timp, colegilor PNL din judeţ, al căror sprijin l-am simţit în această perioadă.

Probleme personale, precum şi faptul că sunt adeptul total al împrospătării clasei politice m-au făcut să iau decizia de a nu mai candida. În perioada cât am activat ca parlamentar, vă asigur că întotdeauna am făcut tot ce a ţinut de mine pentru a reprezenta cu cinste locuitorii judeţului Suceava în Parlamentul României.

Doresc ca gestul meu să fie interpretat ca unul sincer, realist, dar şi ca unul în care îmi pun mari speranţe. Un lucru este clar, clasa politică trebuie reformată. Sper din toată inima ca toate partidele din judeţul Suceava să nominalizeze oameni potriviţi, care să cunoască problemele locuitorilor judeţului şi pentru care calitatea de parlamentar să reprezinte supremul în ceea ce pot deveni în viaţă.

Vă rog să-mi permiteţi să mulţumesc colegilor primari cu care am lucrat în cei 12 ani, oameni deosebiţi de la care am avut multe de învăţat. Mulţumesc colegilor parlamentari din cele trei mandate, împreună cu care am încercat să sprijinim cât mai mult judeţul Suceava.

Mulţumesc colegilor de partid din toate localităţile, oameni responsabili, serioşi cu care a fost o plăcere să lucrez.

În mod deosebit vreau să mulţumesc locuitorilor judeţului Suceava şi, în mod special, celor din zona de munte, iar în aceste ultime două mandate celor din Colegiul 9 (Vatra Dornei, Dorna Candrenilor, Coşna, Poiana Stampei, Dorna Arini, Crucea, Broşteni, Panaci, Şaru Dornei, Iacobeni, Ciocăneşti, Cârlibaba, Izvoarele Sucevei, Moldova Suliţa, Breaza, Moldoviţa, Pojorâta, Stulpicani, Ostra).

Fără oameni, în politică nu reprezinţi nimic, iar eu am avut privilegiul de a fi sprijinit într-un procent mare de locuitorii din zonă.

Le mulţumesc ori de câte ori am ocazia, dar astăzi o fac public. Rămân un om de dreapta, rămân în echipa PNL Suceava şi sper ca în România clasa politică să fie mai aproape de oameni”.

Dumitru Pardău este deputat din anul 2004, iar în mandatul 2008-2012 a fost în conducerea Camerei Deputaţilor, fiind secretar al Biroului Permanent al acestui for legislativ.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI