“Lecţii de viaţă”

Cu o admirabilă tinereţe, colaboratoarea (şi abonata!) cu cea mai mare vechime la “Zori noi” şi “Crai nou” Suceava, dna Artemisia Ignătescu ne dăruieşte o nouă carte. Biblioteca Municipală Câmpulung Moldovenesc (a cărei echipă, în frunte cu directorul Silviu Ciulei îi este ca o a doua familie), Societatea Scriitorilor Bucovineni (care o numără pe autoare între membrii săi), în parteneriat cu Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc (care rămâne nu doar în amintirea profesorilor şi elevilor săi, ci şi în paginile cărţilor dnei Artemisia Ignătescu), ne invită la lansarea acestui nou volum, “Lecţii de viaţă” (care are pe copertă două din instituţiile menţionate, Biblioteca şi Colegiul, împreună cu Biserica “Sf. Nicolae”), apărut la editura scriitorului Ion Filipciuc – Biblioteca “Mioriţa” Câmpulung Moldovenesc, 2016. Lansarea, moderată de prof. Silviu Ciulei, va avea loc joi, 22 septembrie 2016, ora 15,00, cu participarea scriitorilor Monahia Elena Simionovici, vicepreşedintă a Societăţii Scriitorilor Bucovineni, Paraschiva Abutnăriţei, secretar al Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor Dorneni, L.D. Clement, redactor-şef al cotidianului “Crai nou” Suceava, George Bodea (care semnează şi calda prefaţă a volumului) şi Ion Filipciuc, care, aşa cum am spus, conduce editura preferată de autoare.

 Pentru că dna Artemisia Ignătescu nu este doar cronicar al evenimentelor din Câmpulung Moldovenesc, ci şi prezenţă de prim-plan a culturii câmpulungene începând din ultimele decenii ale secolului trecut, manifestarea va oferi participanţilor şi un frumos program artistic susţinut de Corul de copii al Bisericii “Sf. Dumitru” şi de solista Felicia Oblezniuc. Aşadar, o sărbătoare în toată puterea cuvântului, pe care dna Artemisia Ignătescu o merită din plin. Îi urăm din toată inima La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, şi noi pagini de publicistică, amintiri, povestiri. Fiindcă Domnia Sa mai are încă atâtea să ne spună!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI