PSD Suceava

Suma derizorie alocată de Guvern judeţului Suceava la rectificare afectează investiţiile în domeniul educaţional

Conducerea PSD Suceava care s-­a întâlnit, vineri, în localitatea Zvoriştea, pentru a o analiză politică şi administrativă, a constatat că suma derizorie alocată judeţului Suceava de Guvern la rectificarea bugetară va afecta investiţiile în domeniul educaţional.

Membrii Biroului Permanent PSD Suceava au discutat cu primarii din zonă care au prezentat o serie de probleme de ordin administrativ cu care se confruntă şi a căror rezolvare ţine de implicarea guvernului.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în cadrul discuţiilor s­-a subliniat încă o dată suma derizorie acordată de acest guvern judeţului Suceava la rectificarea bugetară şi, fără a primi sumele necesare pentru echilibrarea bugetului local, doar cu propriile resurse, numeroase primării nu pot garanta asigurarea condiţiilor sanitare şi de prevenire a incendiilor pentru a putea obţine autorizaţia de funcţionare a şcolilor.

„Astfel, încă o promisiune a acestui guvern, care s­-a angajat să acorde prioritate absolută investiţiilor în domeniul educaţional, a fost încălcată”, susţine PSD Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI