Tir sportiv. La Campionatele naţionale de juniori III

Sportivii de la CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi au strâns 23 de medalii

tir sportiv 2 13 iulieLa o zi după o comportare foarte bună la naţionalele de juniori II, sportivii de la CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi, pregătiţi de antrenorul Ştefan Buiucliu, s-au descurcat peste aşteptări în finalele Campionatului naţional de tir sportiv puşcă glonţ şi aer comprimat pentru juniori III, câştigând în total 23 de medalii.

În prima zi a naţionalelor, echipa CSŞ Rădăuţi (Delia Gherasim, Miruna Susnovici şi Gabriela Ţibu) a luat argintul la puşcă aer comprimat, aceeaşi medalie fiind câştigată şi de băieţii din Rădăuţi, Lucian Popescu, Eduard Nemţoc şi Andrei Pavăl, ultimul devenind vicecampion naţional şi-n concursul individual.

În cea de-a doua zi a competiţiei, la puşcă glonţ poziţia culcat, Andrei Pavăl (Rădăuţi) a câştigat aurul, iar Ilie Codruţ şi Romeo Curcă, ambii de la CSM Suceava, au luat argintul, respectiv bronzul. În concursul pe echipe, CSM Suceava (Ilie Cotruţ, Romeo Curcă şi Andrei Cotruţ) a luat medalia de aur, iar CSŞ Rădăuţi (Andrei Pavăl, Eduard Buliga şi Eduard Nemţoc) a câştigat argintul. Ieri, în ultima zi a competiţiei, la puşcă glonţ trei poziţii, în proba de 3×20 de focuri, podiumul a fost format din Andrei Pavăl (Rădăuţi), Andrei Cotruţ şi Romeo Curcă, ambii de la CSM Suceava. La aceeaşi probă, CSM Suceava a luat aurul pe echipe, iar CSŞ Rădăuţi a obţinut medalia de argint.

La puşcă 20 focuri genunchi, Andrei Pavăl a obţinut o nouă medalie de aur, iar Romeo Curcă şi Ilie Cotruţ au completat podiumul, pe echipe CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi fiind din nou primele două. La puşcă 20 focuri picioare, Pavăl a câştigat, urmat de Andrei Cotruţ (Suceava) şi Eduard Buliga, pe echipe câştigând CSŞ Rădăuţi. CSM Suceava a terminat pe locul 2.

„Andrei Pavăl a confirmat şi a câştigat tot ce se putea, o comportare extraordinară având-o şi Romeo Curcă, de la CSM Suceava, sportiv ce provine din Centrul de Plasament «Mihail şi Gavriil» Solca. Sunt mândru că am părinţi cu care să colaborez şi copii talentaţi care ştiu să muncească la antrenamente. Am stat opt zile într-un fel de cantonament la aceste finale, cu câte două antrenamente pe zi în afara concursului, şi nu-i uşor la această vârstă. Mulţumim pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, conducerii CSM Suceava, domnului director Viorel Stoica, de la CSŞ Rădăuţi, directorului Doina Cojocaru, de la DGASPC Suceava şi şefei Centrului de Plasament din Solca, Lăcrămioara Filţingher”, a declarat antrenorul Ştefan Buiucliu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI