În primul meci din cadrul barajului pentru promovarea în Liga Naţională

Victorie clară pentru CSU Suceava

> În primul joc al turneului de la Braşov, CSU Suceava – CSM Satu Mare 35-27

 În primul meci al turneului de baraj pentru promovarea în Liga Naţională de handbal masculin, CSU Suceava a avut ca adversară formaţia CSM Satu Mare. După o primă repriză destul de echilibrată, formaţia suceveană s-a „dezlănţuit” în partea secundă şi a câştigat, în final, clar, la 8 go-luri diferenţă, scor 35-27.

„Îi felicit pentru toţi jucătorii noştri pentru că au dat dovadă de maturitate şi luciditate. Chiar dacă s-a mai greşit în prima repriză, din cauza emoţiilor, în partea a doua a meciului lucrurile s-au limpezit şi diferenţa de valoare a fost clară.

Avem un moral bun în perspectiva întâlnirii cu CSM Focşani şi sunt absolut convins că handbaliştii noştri se vor lupta până la capăt pentru victorie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

Pentru CSU Suceava au evoluat: Cr. Tcaciuc, Spiridon – Cr. Bursuc (1), Burlacu (3), Petrea (2), Olariu (2), Aldica (3), L. Acatrinei (1), Costea (4), Preda (5), Velea (3), R. Bursuc (5), Baican (6).

Azi, de la ora 19, CSU Suceava va disputa partida decisivă pentru promovarea în Liga Naţională contra grupării CSM Focşani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI