Paul McCartney a mărturisit că a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles

Cântăreţul britanic Paul McCartney a mărturisit că a trecut printr-o depresie după destrămarea trupei Beatles şi că s-a gândit chiar să renunţe definitiv la muzică, potrivit unui program difuzat de radio BBC şi citat de EFE. Fostul membru Beatles a povestit că a început să bea mult după ce trupa din Liverpool a decis să se despartă în 1970, după cum a povestit în cadrul programului „Mastertapes” difuzat recent. „A fost foarte greu să faci ceva după Beatles. Ce mai putea urma? Eram deprimat. Şi încă sunt. E greu să te desparţi de prieteni de o viaţă, aşa că am început să beau”, a povestit el. Trupa Beatles s-a destrămat oficial în 1970 după lansarea albumului „Let it be’” „Afacerile ne-au despărţit”, a recunoscut McCartney, care spune că despărţirea i-a provocat o depresie pentru că nu ştia dacă va mai continua să facă muzică. Pentru un timp a plecat în Scoţia unde a început să bea.

McCartney a povestit că prima lui soţie, Linda, a fost cea care l-a determinat să depăşească această situaţie şi să formeze o nouă trupă, „Wings”. „Nu a fost o trupă bună, lumea spunea că Linda nu putea să cânte la clape, ceea ce era adevărat”, a povestit Paul.

În declaraţiile acordate BBC, McCartney s-a declarat însă cu sufletul împăcat pentru că şi-a îmbunătăţit relaţiile cu John Lennon, înainte ca acesta să fie asasinat la New York, în decembrie 1980. El a povestit de asemenea că rivalitatea cu Lennon l-a ajutat să creeze cele mai bune compoziţii muzicale ale sale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI