Angelina Jolie dezminte: Nu cântăreşte 35 de kilograme şi nici nu este pe moarte

Un tabloid din SUA a dat semnalul de alarmă asigurând că actriţa Angelina Jolie este internată pentru că suferă de anorexie şi că ar putea muri în orice moment, relatează ziarul spaniol Estrella Digital. Actriţa a dezminţit zvonurile privind presupusa ei stare de sănătate, lăsându-se fotografiată la ieşirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill în compania soţului ei, Brad Pitt, şi a celor şase copii ai lor. În acest fel, actriţa laureată cu Oscar a ţinut să dezmintă informaţia publicată de ziarul american „The National Enquier” care asigura că actriţa este internată din cauza anorexiei. „Este un schelet umblător, ar putea să moară în orice moment”, asigura tabloidul în paginile sale interioare. „Mai multe organe ale sale au încetat să mai funcţioneze, iar moartea ei este iminentă”, insinua ziarul.

Tabloidul s-a făcut ecou şi al presupusului divorţ al actriţei de Brad Pitt. Zvonurile succesive de separare a celor doi şi presupusa anorexie a actriţei urmăresc constant cuplul „Brangelina”. Actriţa a ţinut să sublinieze că nu are timp să dezmintă toate informaţiile negative care se publică pe seama ei şi a familiei sale. „Se spun multe minciuni, însă Brad şi cu mine suntem mai uniţi ca oricând”, a declarat actriţa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI