Elton John îşi lansează astăzi un nou album

După ani de excese şi excentricităţi, Elton John gustă acum din bucuriile căsătoriei şi ale paternităţii, stare pe care o împărtăşeşte în noul său album, care va fi lansat astăzi, transmite AFP. În „Wonderful Crazy Night”, cântăreţul de 68 de ani îşi exprimă bucuria de a trăi, dând note de rock partiturilor sale de pian. Sir Elton John nu trebuie să mai dovedească nimic: cu peste 250 de milioane de albume vândute în 50 de ani de carieră discografică, solistul britanic este unul din artiştii cu cele mai mari vânzări din istorie. După ani în care era nelipsit de pe primele pagini ale publicaţiilor mondene pentru diferitele sale dependenţe, crizele de bulimie şi ţinutele extravagante, Elton John este în prezent un tată împlinit, cu doi fii, şi un soţ fericit de când s-a căsătorit în 2014 cu vechiul său partener David Furnish, imediat după legalizarea căsătoriilor gay în Anglia.

Dacă în ultima vreme s-a pronunţat în privinţa unor subiecte cu tentă socială, cum ar fi drepturile homosexualilor în Rusia sau schimbările climatice, cântăreţul îşi exprimă în piesele albumului în primul rând fericirea personală. „Nu am fost niciodată atât de fericit”, a mărturisit el, de altfel, agenţiei de presă britanice Press Association. „Nu mi-am închipuit că voi găsi atât de multă bucurie în paternitate. Mă aşteptam să îmi placă, dar nu să găsesc atâta bucurie”, a adăugat el.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI