Cititori - Crai nou - Cititori

Un primar minunat !

 Mă numesc Moroşan Eugenia şi sunt din com. Pojorâta, nr. 374, jud. Suceava, şi vreau să scriu câteva cuvinte despre primarul comunei noastre, Bogdan Ioan Codreanu.

N-aş crede că ar fi vreo persoană ca să nu laude acest primar. L-a votat toată lumea cu încredere, că este un om serios, vrednic, înţelegător pentru a avea această funcţie. De când Bogdan Ioan Codreanu are funcţia de primar, comuna noastră arată ca un bibelou. S-au renovat şcolile, străzi asfaltate, dispensar făcut din nou, cămin mărit, poduri şi multe altele. Tot în aceste rânduri vreau să scriu că primarul nostru a ajutat şi persoane cu anumite probleme. Dacă dl Bogdan Ioan Codreanu nu o să mai candideze pentru funcţia de primar, cred că toată lumea din com. Pojorâta o să dea lacrimi. A fost în funcţie de inginer, însă noi locuitorii comunei nu-l lăsăm să nu fie şi de acum primar. Eu îi doresc în continuare sănătate şi putere de a conduce comuna şi Primăria Pojorâta şi să citească toată lumea acest articol.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI