Fotbal, Liga a II-a

Rapid CFR Suceava vrea să se întoarcă neînvinsă de la Gloria Buzău

 > Partida Gloria Buzău – Rapid CFR Suceava, din etapa a XVI-a, se va disputa azi, de la ora 14

 În cadrul etapei a XVI-a a Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua pe terenul grupării Gloria Buzău, azi, de la ora 14. Ambele formaţii se prezintă la acest meci după rezultate bune obţinute în deplasare, buzoienii câştigând în etapa precedentă la Piatra Neamţ, sucevenii remizând pe terenul celor de la Bucovina Pojorâta.

„Ne aşteaptă un nou meci dificil, al doilea din această săptămână. Sper să facem un joc mai bun decât cel de la Pojorâta, pentru că acolo am evoluat slab în prima repriză.

Ne dorim să marcăm noi primii pentru că, în general, ne apărăm bine când avem avantaj şi contraatacăm cu folos. Avem nevoie de puncte pentru a ne consolida o poziţie cât mai bună în lupta pentru calificarea în turneul play-off.

După întâlnirea cu Gloria Buzău vom avea o nouă partidă complicată, sâmbătă, 28 noiembrie, acasă, cu SC Bacău, partidă pe care trebuie obligatoriu să o câştigăm, deoarece ne luptăm cu contracandidata noastră directă la locul VI în clasament” a declarat antrenorul formaţiei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu. În meciul tur din etapa a II-a de pe „Areni”, Rapid CFR Suceava s-a impus cu 1-0 în faţa Gloriei Buzău.

În aceeaşi rundă a XVI-a, Bucovina Pojorâta va evolua pe terenul grupării SC Bacău.

Etapa a XVI-a a Seriei I programează meciurile:

Gloria Buzău – Rapid CFR Suceava

SC Bacău – Bucovina Pojorâta

ACS Berceni – Dunărea Călăraşi

CS Baloteşti – Academica Clinceni

Ceahlăul Piatra Neamţ – Rapid Bucureşti

Oţelul Galaţi – Dacia Unirea Brăila

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI