Circul Toredo le-a pregătit sucevenilor cinci zile de distracţie !

circ-8> Spectacolele au loc în parcarea Shopping City Suceava

În perioada 8-12 octombrie, sucevenii sunt invitaţi în parcarea Shopping City Suceava să ia parte la un spectacol impresionant, prezentat de Circul Toredo, în colaborare cu Circul Globus din Bucureşti.

Circarii au pregătit pentru suceveni un spectacol aniversar cu peste 30 de animale în arenă, pentru a sărbători cei 60 de ani de activitate şi experienţă. Nicolae Tutulică Toredo, considerat părintele magiei moderne în România, a susţinut primul spectacol într-un cort, în urmă cu aproape şase decenii.

Sucevenii vor putea vedea, timp de două ore, o dresură impresionantă şi unică de tigri siberieni, cămile albe, cai, lame, ponei, maimuţe, varani, şerpi, iar artiştii circului vor asigura buna dispoziţie şi cu acrobaţii la înălţime şi la sol, magie şi levitaţie.

De asemenea, o familie de clovni pitici va amuza spectatorii.

Spectacolele vor avea loc joi, vineri şi luni începând cu ora 18:30, iar sâmbătă şi duminică vor fi câte două reprezentaţii pe zi, de la orele 15.30 şi 18.30.

Potrivit reprezentanţilor Circului Toredo, accesul pentru un copil însoţit de un adult care plăteşte biletul este gratuit dacă prezentaţi la casa de bilete afişul spectacolului printat alb-negru. „Mergeţi cu afişul printat la casa de bilete a Circului Toredo, cumpăraţi un bilet pentru adulţi, iar copilul dumneavoastră va beneficia de intrare gratis” au informat organizatorii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI