Fotbal, Liga a II-a

Rapid Suceava a reuşit prima victorie în deplasare din acest debut de campionat

fotbal rapid sv 5 oct> Într-o partidă din cadrul etapei a VI-a a Seriei I, ACS Berceni – Rapid Suceava 1-3

Rapid Suceava a reuşit la finele săptămânii trecute prima victorie în deplasare din acest debut de campionat. În cadrul etapei a VI-a a Seriei I a Ligii a II-a de fotbal, formaţia suceveană a învins echipa ACS Berceni cu scorul de 3-1.

Dacă în celelalte două întâlniri disputate pe teren străin, la Brăila şi Bacău, sucevenii au avut ghinion pierzând nemeritat după ce au ratat o sumedenie de ocazii, la Berceni şansa le-a surâs. Fundaşul Sorin Ciobanu a înscris primul gol al meciului şi al său pentru Rapid Suceava în minutul 8 când a trimis cu capul în plasă un balon centrat din corner de Semeghin. Gazdele au forţat egalarea, dar bara şi portarul sucevenilor Hînţescu au refuzat acest lucru. Pe final de primă repriză, tot în urma unui corner executat de Semeghin, Mircea Negru a plasat mingea cu boltă peste portarul advers şi a făcut 2-0 pentru Rapid Suceava.

În repriza a doua s-a jucat pe contre, cei de la ACS Berceni încercând din răsputeri să reducă din handicap. Din fericire pentru suceveni, în urma unui contraatac, fundaşul Cioranu l-a faultat pe Mircea Negru şi a fost eliminat. Jucătorul grupării gazdă ar fi trebuit să părăsească terenul în prima repriză când la faultat pe Golofca în postură de ultim apărător.

La acest scor, Rapid Suceava a „zburdat” pe contraatac şi a ratat două situaţii clare de gol prin Apostol şi Edi Sandu. Cei doi au „făcut„ totuşi golul al treilea al sucevenilor. Apostol a fost faultat în careu în minutul 84 şi Edi Sandu a transformat pentru 0-3. Golul de onoare al celor de la ACS Berceni a fost marcat de Cosmin Mihai în prelungiri, scorul final al partidei ACS Berceni – Rapid Suceava fiind 1-3.

Victorie frumoasă realizată de un grup unit care a ignorat problemele financiare cu care se confruntă echipa pe care o reprezintă şi a câştigat.

În următoarea rundă, miercuri, 7 octombrie, de la ora 15, stadionul „Areni” va găzdui partida dintre Rapid Suceava şi CS Baloteşti.

ACS Berceni: Manciu – N. Epaminonda, R. Andrei, Fâşie, Cioranu – Neagu, Al. Radu, R. Pădureţu, L. Dobre – C. Mihai, Ettien. Rezerve: Stoian – Ciuică, Gheorghe, Cană, Barbu, Al. Pătraşcu, Ionică. Antrenor: Marin Dragnea.

Rapid Suceava: Hînţescu – D. Bălan, S. Ciobanu, R. Sava, Semeghin – Golofca, Aeroaiei, Sfrijan, Dănilă – Sumanariu, Negru. Rezerve: Niga – Ferariu, Vrabie, Sandu, Jitariuc, Apostol, Gheorghiciuc. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Arbitru: Horia Mladinovici (Bucureşti); Asistenţi: Alexandru Midvichi (Bucureşti) şi Gheorghiţă Bălan (Argeş).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI