Chinezii demonstrează că pot replica totul !

„Cântă cucu-n Bucovina“ are concurenţă serioasă la Beijing !

Folclorul românesc a depăşit de mult timp graniţele ţării, străinii ascultând cu multă admiraţie zestrea muzicală a României.

Însă o tânără din China face un lucru inedit şi interpretează, la Beijing, în cadrul unui festival la care au participat studenţi români şi moldoveni, „Cântă Cucu­n Bucovina”.

Filmuleţul în care apare tânăra chinezoaică a făcut o adevărată senzaţie pe internet, multe persoane comentând faptul că interpretarea tinerei de la Beijing este mult mai emoţionantă decât unele variante autohtone.

Potrivit unei postări pe reţeaua de socializare Facebook, un tânăr care a participat la festivalul de la Beijing a arătat că pe proiecţia din spatele chinezoaicei scrie „Moldova şi România sunt Una”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI