S-a ales cu dosar după ce şi-a pus copilul să conducă

 Pentru că a cedat rugăminţilor copilului de a-l învăţa să conducă, un bărbat din judeţul Suceava va trebui să răspundă acum în dosarul penal întocmit de poliţiştii care l-au prins în timpul acţiunii. S-a întâmplat după ce un echipaj din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi a oprit pe strada Ruina, din localitatea Negostina, autoturismul condus de un minor de 15 ani, din comuna Bălcăuţi. În maşină se afla ca pasager, pe locul din dreapta faţă, şi tatăl adolescentului, un bărbat de 39 de ani, care a declarat poliţiştilor că „l-a lăsat pe fiul său minor să conducă autoturismul în apropierea locuinţei pentru a-l învăţa să şofeze”. Conform legislaţiei în vigoare, în cauză s-au întocmit dosare penale, atât pe numele minorului,p cât şi faţă de tatăl acestuia, care urmează a fi soluţionate procedural.

Alţi doi conducători auto prinşi în timp ce se deplasau pe drumurile sucevene vor da şi ei cu subsemnatul în dosarele cu care s-au ales după ce oamenii legii i-au prins la plimbare cu maşinile după ce consumaseră băuturilor alcoolice. Unul dintre ei a fost oprit pentru control în trafic pe DJ 178D, în centrul localităţii Cajvana. Chiar dacă era de abia ora 8 dimineaţa, bărbatul de 37 de ani, din comuna Botoşana, aflat la volanul maşinii, a scos la testarea cu alcooltestul 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al doilea şofer, un bărbat de 52 de ani, a fost surprins aproape de miezul nopţii pe strada Iacob Zadik din municipiul Rădăuţi. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cauze răspunsul poliţiştilor la întrebările conducătorilor auto a fost simplu: dosar penal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI