Fotbalul românesc geme, dar şefii din fotbal se hărăţesc pe nimicuri

gino iorgulescu si burleanuÎn timp ce fotbalul românesc este tot mai sărac şi de mai proastă calitate, greii de la Federaţia Română de Fotbal şi de la Liga Profesionistă de Fotbal se hărăţesc, în scris deocamdată, pe o chestie cel puţin de minimă importanţă.

Recent, preşedintele FRF Răzvan Burleanu a cerut la OSIM înregistrarea mărcilor „Liga Naţională” şi „Liga Regională”, gest căruia preşedintele LPF Gino Iorgulescu nu i-a văzut rostul cât timp de organizarea Ligii I, şi implicit de vânzarea drepturilor de televizare a partidelor se ocupă Liga.

În plus, Iorgulescu crede că introducerea mărcii „Liga Naţională” ar crea confuzie cât timp primul eşalon fotbalistic se numeşte „Campionatul Naţional Liga I”

Potrivit adresei trimise de LPF către FRF, Iorgulescu a solicitat lămuriri asupra problemei în şedinţa Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal ce trebuia să aibă loc ieri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI