Femeie lovită pe trecerea de pietoni de o ambulanţă

> În momentul accidentului, autospeciala sanitară nu se afla în misiune

O femeie de 35 de ani, din judeţul Vrancea, a devenit victima unui accident de circulaţie, fiind lovită de o ambulanţă, în timp ce traversa strada pe marcaj pietonal, pe raza municipiului Suceava. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, accidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, în timp ce victima se angajase în traversarea principalei artere rutiere a Sucevei, pe trecerea de pietoni aflată în dreptul stadionului „Areni”. Atunci a fost lovită de o autospecială sanitară la volanul căreia se afla un bărbat de 51 de ani, din comuna Moara. Conform sursei citate, „în momentul producerii accidentului, ambulanţa nu circula cu semnalele luminoase sau acustice în funcţiune”. Atât conducătorul ambulanţei, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului şi de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton; la spital, li s-au prelevat şi mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O altă femeie a devenit victima unui accident rutier pe un DC neclasificat, de pe raza comunei Fântânele. Un bărbat de 31 de ani, din judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul, a surprins şi accidentat uşor o femeie de 86 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI