Tenis

Trofeul „Cetatea de Scaun”, ediţia a XIII-a

Bazele sportive „Unirea” şi „Electrica” vor găzdui în perioada 21-24 mai cea de-a XIII-a ediţie a Trofeului „Cetatea de Scaun” la tenis de câmp, o competiţie destinată sportivilor veterani, trecuţi de vârsta de 30 de ani. La turneul organizat de clubul „Select”, Asociaţia Judeţeană de Tenis, CSM Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi cotidianul Monitorul de Suceava, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Suceava, sunt aşteptaţi în jur de 80 de participanţi din România, Ucraina şi Republica Moldova.

„Suntem fericiţi că această competiţie continuă să reziste în calendarul Federaţiei Române de Tenis în condiţiile care, în ultimul timp, multe turnee din ţară au încetat să mai existe din motive diverse. Îmbucurător este că întrecerea se bucură de un real interes printre iubitorii tenisului, an de an fiind prezenţi la Suceava concurenţi din cele mai îndepărtate zone ale României, dar au fost ediţii la care au participat şi sportivi din Italia, Franţa, Rusia sau Liban. Ca atare, Trofeul «Cetatea de Scaun» a devenit odată cu trecerea anilor unul dintre cele mai importante turnee de acest gen din ţară noastră, astfel că şi punctajul oferit concurenţilor de Federaţia Română de Tenis este unul pe măsură”, a declarat profesorul Şerban Pop, directorul turneului de la Suceava.

La final vă prezentăm numele câtorva dintre laureaţii Trofeului „Cetatea de Scaun” din trecut. Vom începe cu sucevenii: Vasile Pescaru, Costel Chelariu, Gheorghe Berariu, Viorel Negru, Ovidiu Busuioc, Mihai Pînzaru, Ioan Caraciuc, Ioan Bedicov, Alexandru Năstase, Sterian Andrieş, Irinel Nanu, Viorel Negru sau Relu Ifrim.

Continuăm cu învingătorii din alte oraşe: Cristian Tudor Popescu (Bucureşti), Marian Sandu (Bacău), Ioan Chiricuţă (Bacău), Nicolae Ionescu (Braşov), Florin Marţolea (Botoşani), Toader Băieţan (Iaşi), Doru Rîşcuţă (Piatra Neamţ), Silviu Obreja (Galaţi), Mihai Nistorică (Botoşani), Ghiţă Lungu (Galaţi), Ioan Crăciun (Râmnicu Vâlcea), Vasile Albu (Bucureşti), Valentin Raus (Târgu Mureş), Ion Moraru (Braşov), Viorel Crăciunescu (Hunedoara), Dorel Lohan (Negreşti Oaş), Adrian Gavaler (Sighet), Mihai Cojocaru (Botoşani).

Şi încheiem cu câştigătorii din alte ţări: Iacov Antrokhov (St. Petersburg – Rusia), Slavian Guţu, Viaceslav Dodu şi Valerian Mîndru (Chişinău – Republica Moldova) şi Elturk Ezzedine (Liban).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI