Partidul Verde Suceava reclamă că în Păltinoasa s-a tăiat pădurea pe un versant şi tot acolo se continuă operaţiunea „gazele de şist”

prospectiuni-gaze-1Partidul Verde Suceava a sesizat, duminică, printr-un comunicat de presă, că în comuna Păltinoasa s­a tăiat pădurea de pe un versant, existând pericol de inundaţii în cazul ploilor torenţiale, dar că tot în aceeaşi comună se fac prospecţiuni pentru gaze de şist.

În comunicatul semnat de Dan Acibotăriţă se arată că în localitatea Păltinoasa a fost tăiată pădurea de pe un versant, iar acest lucru poate să ducă la alunecări de teren şi chiar inundaţii, atunci când ploile sunt mai de durată.

„Tot în această mândră localitate suceveană îi întâlneşti pe cei de la firma Prospecţiuni. Căutând bineînţeles gaze de şist, iar cablurile acestora sunt întinse pretutindeni. Am fost martori la scene când anumite persoane s­au împiedicat de cablurile firmei de prospecţiuni” arată Acibotăriţă.

El arată că nu se ştie cât va dura operaţiunea „gazele de şist” în judeţul Suceava, „dar modul în care a fost organizată, din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, este o batjocură la adresa populaţiei”.

„Pe cei de la Prospecţiuni îi găseşti pe câmp, bătătorind arătura suceveanului, îi mai găseşti pe uliţă, împiedicând circulaţia, iar uşor, uşor îi poţi găsi şi prin casele oamenilor” se mai arată în comunicat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI