Actriţa britanică Michelle Keegan, cea mai sexy femeie din lume în 2015

Michelle-KeeganActriţa britanică Michelle Keegan este cea mai sexy femeie din lume, potrivit topului publicat de revista pentru bărbaţi FHM, fiind urmată în acest clasament, care cuprinde o sută de nume, de Kendall Jenner şi Jennifer Lawrence. Interpreta din serialul britanic „Ordinary Lies”, difuzat de BBC, câştigă astfel locul deţinut anul trecut Jennifer Lawrence, americanca de 24 de ani, laureată a premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriţă în rol principal” în 2012, care intră, totuşi, pe „podium”, pe cea de-a treia poziţie.

Locul al doilea din top a revenit fotomodelului de 19 ani Kendall Jenner, soră a ultramediatizatei vedete mondene Kim Kardashian. Clasamentul continuă cu Kate Upton, de 22 de ani, fost manechin de modă, cunoscută în special pentru apariţiile sale în „Sports Illustrated Swimsuit Issue”, şi care s-a reorientat către lumea filmului (jucând, printre altele, în „Triple Alliance”, al lui Nick Cassavetes). Pe poziţia cincea în Topul 100 FHM al celor mai sexy femei din 2015 este prezentatoarea britanică de televiziune Caroline Flack.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI