Apariţie surpriză a rapperului Kanye West la concertul belgianului Stromae de la Coachella

stromaeCântăreţul belgian Stromae le-a făcut o mare surpriză fanilor săi invitându-l pe scenă pe rapperul american Kanye West în ultima zi a festivalului de muzică de la Coachella, în California, relatează luni AFP. Kanye West a apărut pe scenă în mijlocul aplauzelor pentru a i se alătura artistului belgian, în timp ce cânta hitul său „Alors on danse”, potrivit mesajelor postate de fani pe reţelele de socializare. Rapperul, soţul vedetei de reality show americane, Kim Kardashian, a înregistrat un remix hip-hop al hitului „Alors on danse” destinat pieţei nord-americane.

În pofida barierei lingvistice, datorată limbii franceze în care cântă piesele sale, Stromae a devenit tot mai popular în SUA unde va susţine un concert în prestigioasa sală Madison Square Garden din New York, în octombrie anul acesta. Popularitatea cântăreţului belgian, în vârstă de 30 de ani, pe numele său real Paul Van Haver, a luat un avânt internaţional după lansarea albumului său „Racine carrée”, situat în topul vânzărilor în Franţa în 2013 şi 2014.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI