Handbal masculin, juniori I

LPS Suceava a ratat calificarea la turneul final

> La sfârşitul turneului semifinal desfăşurat la Reşiţa, echipa suceveană s-a situat pe locul al III-lea

28fe8a261280b4a2e7e0985a306500325La sfârşitul săptămânii trecute, la Reşiţa, s-au disputat meciurile din cadrul grupei I a turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I. Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de profesorul Iulian Dugan, a avut ca adversare formaţiile: CSM Bucureşti, Liceul „Traian Vuia” Reşiţa, LPS Cluj, CSŞ Sighişoara şi CSŞ Năvodari.

În prima zi a competiţiei, gruparea suceveană a învins, destul de greu, echipa CSŞ Năvodari cu 28-24. În celelalte două partide, echipa gazdă Liceul „Traian Vuia” Reşiţa a trecut de CSŞ Sighişoara, greu, cu 32-29, iar CSM Bucureşti a depăşit cu 44-34 echipa LPS Cluj.

Cel mai important joc pentru echipa LPS Suceava a fost al doilea, cel în care a întâlnit principala favorită, CSM Bucureşti. După o repriză mai modestă, sucevenii au revenit puternic pe final, dar nu au mai reuşit egalarea, pierzând cu 24-26. Aşa cum se aşteptau atât jucătorii, cât şi tehnicienii suceveni, odată pierdut jocul cu CSM Bucureşti, era foarte greu de crezut că LPS putea învinge gruparea gazdă. În pofida unei dispute echilibrate, LPS Suceava a fost învinsă de Liceul „Traian Vuia” din Reşiţa cu 30-25. Deşi a câştigat şi partida cu LPS Cluj şi ultima cu CSŞ Sighişoara, LPS Suceava nu a putut accede la turneul final, situându-se pe locul al III-lea în grupa I a turneului semifinal. Oricum, gruparea suceveană merită toate felicitările pentru un parcurs excelent în campionat şi pentru faptul că a propus câteva nume pentru echipa CSU Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI