În parcul Universităţii

Punct de informare turistică

În parcul Universităţii din municipiul Suceava va funcţiona un punct de informare turistică ce va deservi atât turiştii, cât şi studenţii de la USV care vor putea face practică.

Potrivit unui proiect de hotărâre adoptat de consilierii locali suceveni în şedinţa de joi, Primăria Suceava dă în administrare Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, pe o perioadă de cinci ani, o parcelă de teren de 30 mp, din parcul din faţa instituţiei, în vederea amplasării unui punct de informare turistică.

De asemenea, USV va mai primi în administrare şi o suprafaţă de 4 mp pentru a putea realiza o alee de acces la acest punct de informare.

Activitatea centrului de informare turistică se va face fără realizarea de venituri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI