Părinţi pentru ora de religie

parinti-pentru-ora-de-religie013Ieri, a avut loc o întâlnire cu părinţii şi preoţii din parohiile din Suceava cu scopul constituirii filialei municipale a Asociaţiei „Părinţi pentru ora de religie”, după ce, săptămâna trecută, s-a constituit filiala judeţeană. În cadrul acestei întâlniri s-au subliniat importanţa şi rolul orei de religie în şcoală, faptul că asociaţia nu are coloratură confesională şi s-au prezentat obiectivele, strategia şi activităţile propuse spre a-şi atinge misiunea. Astfel de filiale s-au organizat în toate oraşele judeţului Suceava şi constituie nucleele de colaborare între comitetul judeţean şi comunităţile locale (alegându-se câte un preşedinte, doi vicepreşedinţi şi un secretar pentru fiecare filială), pentru a înlesni organizarea activităţilor asociaţiei.

„Lupta pentru ora de religie ne priveşte pe toţi, nu este monopolul ortodocşilor, este nevoie de vocea tuturor” (preşedintele filialei judeţene APOR). Acesta a prezentat şi planul de acţiune pentru zilele următoare, respectiv pregătirea unor mape tematice cu materiale reprezentative ce vor fi înmânate personal parlamentarilor din Suceava.

S-a făcut apel la toţi cei prezenţi să ducă mai departe mesajul şi să-i convingă pe cei din mediile apropiate să susţină cauza asociaţiei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI