Memorialul „Ştefan Tomovici” a ajuns la ediţia a VII-a

La sfârşitul acestei săptămâni, Patinoarul Artificial din Suceava va găzdui a VII-a ediţie a Memorialului „Ştefan Tomovici” la hochei. Iubitorii hocheiului sucevean vor putea urmări meciuri de juniori, dar şi partide ale fostelor glorii ale acestui joc, majoritatea din zona Sucevei şi a Rădăuţiului. Turneul din acest an va avea în prim-plan mai multe meciuri de juniori sub 12 ani, în care va fi angrenată şi echipa Clubului Sportiv Municipal Suceava. Aceste partide fac parte din turneul doi al Campionatului naţional de hochei pentru juniori sub 12 ani. La primul turneu, sucevenii pregătiţi de antrenorii Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu au terminat pe poziţia a treia.

„Am încercat să grăbim organizarea acestui turneu tradiţional pentru a nu risca să se întâmple evenimentele de anul trecut. Faţă de ediţiile trecute, când am avut un singur vestiar, acum avem un spaţiu pentru echipa adversă, dar şi căldură, după ce primăria a montat o centrală termică. Din punct de vedere al meciurilor de la juniori, ne aşteptăm la rezultate mai bune decât la primul turneu şi asta mai ales că am avut o bună perioadă de antrenamente pe gheaţă şi acest lucru se va resimţi în bine în evoluţia noastră”, a explicat antrenorul Constantin Curelaru.

Sâmbătă de la ora 11.30 competiţia Memorialul „Ştefan Tomovici” va debuta cu meciul de juniori dintre Viitorul Bucureşti şi LPS 3 Chişinău, urmat de la 13.30 de partida Dunărea Galaţi – Viitorul Bucureşti. De la 15.30, gazdele de la CSM Suceava vor întâlni Vulturii Buzău, de la 17.30 vor juca LPS 3 Chişinău şi Dunărea Galaţi, iar de la 19.15, Viitorul Bucureşti va întâlni Vulturii Buzău. Seara va fi încheiată cu o demonstraţie de hochei în două meciuri ale foştilor jucători, în primul meci urmând să se întâlnească echipele ICE Galaxy Suceava şi selecţionata Dunărea Galaţi+CSM Suceava, iar în al doilea, Predators Bucureşti şi Polar Bears Rădăuţi.

Duminică, în ultima zi a turneului, vor avea loc trei meciuri la juniorii sub 12 ani, începând cu ora 9, Vulturii Buzău – LPS 3 Chişinău, Viitorul Bucureşti – CSM Suceava şi Dunărea Galaţi – Vulturii Buzău, urmate de alte două meciuri de old-boys.

Turneul memorial „Ştefan Tomovici” va fi organizat în acest an de Clubul Sportiv Municipal Suceava şi Primăria Suceava, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI