Echipa LPS Suceava s-a impus în duelul cu LPS Piatra Neamţ

> Într-o partidă disputată la finele săptămânii trecute, în sala „Unirea”, LPS Suceava – LPS Piatra Neamţ 3-1

volei-sv-27-ianLa finele săptămânii trecute, sala „Unirea” din Suceava a găzduit un meci deosebit de interesant din cadrul Seriei A a Campionatului naţional de volei feminin pentru junioare. Faţă în faţă s-au aflat echipele LPS Suceava şi LPS Piatra Neamţ, formaţii aflate în luptă directă pentru calificarea la turneul semifinal. La capătul unei partide aprig disputate, gruparea gazdă s-a impus cu scorul de 3-1.

Acesta a fost primul meci oficial din 2015 şi al treilea din returul sezonului regulat, elevele antrenorului Ionuţ Beligan reuşind să câştige derbiul locurilor doi şi trei în serie. LPS CSŞ Suceava a început în forţă meciul şi a terminat destul de repede primul set, impunându-se clar cu scorul de 25-8. Cu un joc foarte bun şi cu un serviciu la fel de bun, gazdele şi-au adjudecat şi al doilea set cu scorul de 25-17. Văzându-se deja câştigătoare după două seturi, în actul trei, sucevencele nu s-au mai concentrat la fel şi le-au permis nemţencelor să reducă din handicap, 2-1 la seturi, oaspetele câştigând la 16. Gazdele şi-au revenit în setul patru şi un închis meciul la 3-1, după 25-18.

„Echipa a făcut un joc bun, mai ales în primele două seturi, când serviciul a mers foarte bine. Ca de fiecare dată, ne-am relaxat nepermis în setul trei, dar până la urmă e bine că am câştigat trei puncte, cu care ne-am apropiat la un singur punct de locul doi ocupat acum de echipa din Piatra Neamţ. Deşi nu se mai pune problema calificării mai departe, ne dorim să terminăm pe locul doi, pentru a avea adversari mai facili la turneul semifinal. În acest meci a revenit şi Gabriela Milici, sportivă ce s-a descurcat bine, în ciuda faptului că nu s-a mai antrenat aproape un an de zile”, a declarat antrenorul Ionuţ Beligan.

Echipa LPS CSŞ Suceava a abordat partida cu LPS Piatra Neamţ cu un lot format din Daiana Tocari, Adelina Popescu, Andra Gavriliu, Roxana Jaucă, Bianca Toma, Andreea Jaucă, Cătălina Patraş, Gabriela Milici, Gabriela Fodor, Teodora Ignătescu, Raluca Moloci şi Ana Maria Danilevici.

Voleibalistele de la LPS Suceava mai au de disputat din acest retur de campionat două meciuri, în deplasare la LPS CSM Focşani şi acasă cu CSŞ Unirea Iaşi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI