Marea Britanie

O femeie a închiriat un elicopter să îşi caute câinele pierdut

Stăpâna unui câine pierdut a mers până la a închiria un elicopter pentru a-şi căuta animalul de companie. De sâmbătă, când a dispărut căţeluşa Sylvia, britanica Janice Bannister îşi petrece circa 12 ore pe zi cercetând cu atenţie peste tot, relatează 7sur7.be. Femeia din localitatea Telford (Marea Britanie) s-a deplasat mai întâi cu bicicleta, orientându-se apoi spre un mijloc mai pretenţios: un elicopter pe care l-a închiriat cu 750 de lire (1.000 de euro) şi la bordul căruia s-a îmbarcat. „Acum câţiva ani am făcut un zbor de plăcere organizat şi mă întrebam dacă se fac şi zboruri private. Din fericire se fac şi am închiriat elicopterul ca să am o vedere mai bună asupra locurilor”, a spus ea. „Pilotul a fost grozav, a zburat la mică înălţime fiindcă nu erau clădiri în jur şi mi-a acordat chiar şi un timp suplimentar, dar nu am găsit câinele”, a adăugat femeia.

În toată zona au fost lipite afişe, iar pe Facebook s-a creat un grup pentru acţiunea de căutare. În plus, la sfârşitul săptămânii au fost prevăzute două căutări colective ale patrupedului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI